Vroom Dijelovi

Shop

Partnerski program

partnerski program

Za majstore i veleprodajne kupce

Ponosni smo što možemo da ponudimo specijalne uslove i popuste za majstore i kupce koji naručuju veće količine naših auto dijelova. Naša široka ponuda obuhvata visokokvalitetne dijelove koji su pogodni za različite vrste vozila. Kao partneri, obezbeđujemo konkurentne cijene i efikasnu isporuku kako biste mogli da zadovoljite potrebe vašeg poslovanja ili projekata.

Za više informacija o našim specijalnim uslovima i kako postati veleprodajni partner, molimo kontaktirajte nas na 066 707 277.


Za majstore koji vrše ugradnju ili lakiranje

Pružamo mogućnost saradnje sa majstorima koji vrše ugradnju auto dijelova. Naša kompanija nudi širok spektar dijelova i komponenti koji su pouzdani i visokog kvaliteta. Kao partner, možete računati na podršku našeg tima i pristup širokom asortimanu proizvoda koji će zadovoljiti potrebe vaših klijenata.

Osim toga, nudimo konkurentne cijene i mogućnost redovnih nabavki, što vam omogućava da efikasno obavljate vaše poslove ugradnje ili lakiranja.

Za više informacija o našim uslovima saradnje za majstore, kao i kako postati naš partner za ugradnju, molimo kontaktirajte nas na 066 707 277.

  1. Prednosti partnerskog programa:

    • Popusti na širok asortiman auto dijelova.
    • Prioritetna podrška i brza isporuka.
    • Mogućnost personaliziranih narudžbi.
  2. Kako postati partner:

    • Javite se putem telefona na 066 707 277 ili putem e-maila na vroom.dijelovi@gmail.com kako biste saznali više o našem partnerskom programu.
    • Naš tim će vas kontaktirati kako bismo dogovorili sve detalje i prilagodili program vašim potrebama.
  3. Kontaktirajte nas:

    • Za sva dodatna pitanja ili informacije, slobodno nas kontaktirajte putem navedenih kontaktnih podataka.